Avdelning

Välgörenhet

Connect

Postkodlotteriets överskott går till ideella organisationer, och välgörenhetsteamet har ett tajt samarbete med dem. Att relationerna mellan lotteriet och organisationerna är starka och välfungerande är A och O, eftersom hela vår verksamhet faktiskt bygger på att bidra till att stärka civilsamhället.

Riktiga stolthetsmakare

Förutom att vårda relationerna med organisationerna, ansvarar välgörenhetsteamet också för att utlysa och förmedla stöd till specifika projekt, hela processen kring att ta in nya organisationer som ska ta del av överskottet. Internt sprider teamet kunskap kring vad lotteriets överskott möjliggör i Sverige och i världen. Det inspirerar, motiverar och inte minst; bygger stolthet hos alla medarbetare.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats & kultur.

 

Det handlar om att ha roligt (fun), våga spänna bågen i tanke, ord och handling (courageous), generöst dela med sig av sina kunskaper och ta till sig andras erfarenheter för att lösa uppgifterna på bästa sätt (sharing) och inte minst behöver vi ha ett långsiktigt förhållningssätt i alla delar av affären för att minimera klimatavtrycket och maximera nyttan med Postkodlotteriets överskott (sustainable).

 

Här får du

 • Ett meningsfullt jobb

  Ett starkt civilsamhälle är en förutsättning för att världen ska bli bättre. Därför går hela Postkodlotteriets överskott till närmare 60 ideella organisationer. Det är du med och bidrar till, varje dag.

 • Världens bästa kollegor

  Ja, det vågar vi faktiskt påstå. Här har vi kompetenta, drivna och engagerade medarbetare som bidrar till en unik arbetsmiljö.

 • Möjlighet att volontärarbeta

  Två dagar om året har du rätt att volontärarbeta under arbetstid – antingen hos någon av de organisationer vi stöttar eller någon annanstans. Perfekt om ditt hjärta klappar extra mycket för någon samhällsfråga!

 • Utveckling och utmaning

  Vi älskar förändring, så hos oss är det nästan alltid något nytt på gång! Därför kommer du ständigt få nya utmaningar, nötter att knäcka och möjligheter att utvecklas.

Stockholm

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm Vägbeskrivning 08-509 270 00 Se sida

Jobbar du redan på Postkodlotteriet?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@postkodlotteriet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor