Avdelning

Kundservice

Connect

Kundservice är ett stort gäng och viktigt gäng, de är Postkodlotteriets röst utåt och den allra viktigaste relationsbyggaren med kunderna. De tar hand om all inkommande kundkontakt via telefon och mejl såväl som Facebook och chatt – ungefär 700 000 ärenden om året.

Alla kunder som är i kontakt med Postkodlotteriet ska känna sig som vinnare. Därför har kundservice tagit fram en guide som handlar om hur de ska ge riktig wow-service. Det har gett resultat, och hela 90 procent av alla som kommer i kontakt med dem är nöjda eller mycket nöjda med servicen de fick.

Reality checks – vare sig vi vill eller inte

Har vi gjort något bra eller något mindre bra? Är Rickard Sjöbergs nya frisyr helt rätt eller helt fel? Oavsett vad saken gäller kan vi vara säkra på vilka som hörde det först – kundservice, såklart.

 

Arbetsplats & kultur.

 

Det handlar om att ha roligt (fun), våga spänna bågen i tanke, ord och handling (courageous), generöst dela med sig av sina kunskaper och ta till sig andras erfarenheter för att lösa uppgifterna på bästa sätt (sharing) och inte minst behöver vi ha ett långsiktigt förhållningssätt i alla delar av affären för att minimera klimatavtrycket och maximera nyttan med Postkodlotteriets överskott (sustainable).

 

Här får du

 • Ett meningsfullt jobb

  Ett starkt civilsamhälle är en förutsättning för att världen ska bli bättre. Därför går hela Postkodlotteriets överskott till närmare 60 ideella organisationer. Det är du med och bidrar till, varje dag.

 • Världens bästa kollegor

  Ja, det vågar vi faktiskt påstå. Här har vi kompetenta, drivna och engagerade medarbetare som bidrar till en unik arbetsmiljö.

 • Möjlighet att volontärarbeta

  Två dagar om året har du rätt att volontärarbeta under arbetstid – antingen hos någon av de organisationer vi stöttar eller någon annanstans. Perfekt om ditt hjärta klappar extra mycket för någon samhällsfråga!

 • Utveckling och utmaning

  Vi älskar förändring, så hos oss är det nästan alltid något nytt på gång! Därför kommer du ständigt få nya utmaningar, nötter att knäcka och möjligheter att utvecklas.

Stockholm

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm Vägbeskrivning 08-509 270 00 Se sida

Jobbar du redan på Postkodlotteriet?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor