En Novamedia-skog växer fram

Novamedia skog.jpg

 

När våra nyanställda börjar hos oss vill vi ju gärna välkomna dem på bästa möjliga sätt. För att skapa en fin upplevelse är det en rad aktiviteter som sker inför och under den första tiden.  Bland annat så har vi tidigare ställt en vacker blombukett på arbetsplatsen vid första arbetsdagen. Det gjorde vi för att välkomna personen men också för att uppmärksamma oss andra på kontoret på att det sitter en ny kollega här som man ska hälsa lite extra på.

Men blommor är fina i några dagar och sen vissnar de och blir bortglömda. Så när det från en medarbetare kom ett förslag på ett alternativt välkomnande så nappade vi direkt på det eftersom idén var så fantastiskt bra.

För varje ny kollega som börjar hos oss planterar vi nu istället fem träd genom Vi-skogen. Trädplanteringen symboliseras med ett fint kartongträd som står på skrivbordet vid första arbetsdagen.

Den här förändringen får många positiva följder. Vi tar bort den klimatpåverkan som blombuketter och fraktandet av dem orsakar, för att nu istället bidra till ett positivt avtryck genom att plantera de här träden. Träden bidrar till att utsatta människor får möjlighet att skaffa sig inkomster och mat på bordet, samtidigt som klimatet blir bättre.

Snart finns det en hel Novamedia-skog i östra Afrika❣🌳

Vi växer.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Postkodlotteriet?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@postkodlotteriet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor